top of page
Office Hallway

FERTILITY EXPERT

Hormonen, menstruatiecyclus, PCOS, PMS, endometriose, kinderwens

ORTHOMOLECULAIR THERAPEUT

Consulten in Leusden of online

ORTHOMOLECULAIR DOCENT, SPREKER

Puur Gezin - orthomoleculair specialist kinderen

24/7 WEBSHOP

Daysy.nl
Ladycomp.nl

Over Patricia: Features
Patricia Dijkema.jpg

"Net als vele vrouwen kwam ik op een zeker moment mezelf tegen. Vroeger had ik al heftige menstruatieklachten. In de perimenopause koste diep veneuze trombose en longembolieën mij bijna mijn leven. Het moment om echt aan de slag te gaan met de oorzaak van mijn cyclus en hormonale klachten. Daar heb ik zoveel van geleerd. Ik heb spijt dat ik niet eerder mijn klachten goed heb aangepakt. Als Fertility expert, orthomoleculair therapeut en orthomoleculair docent ontmoet ik veel vrouwen. Mijn tip! Wacht niet tot je in de overgang gaat, pak het nu al aan".

Volg mijn Telegram kanaal.

Bekijk mijn video's op Rumble.

Over Patricia: About

CONSULTEN

Heb je genoeg van al dat getob en wil je nu echt eens resultaat?

VOEDING - LEEFSTIJL - SUPPLEMENTEN

Siblings

Een goed plan helpt je verder!

Voeding is de brandstof voor je lichaam en geest. Bepaalde voeding kan klachten geven omdat ze meer ontstekingsreacties geven of jouw functioneren in de weg staan. 

Vitaminen en mineralen zijn de bouwstoffen uit voeding en ja daar hebben we aanvulling van nodig omdat in de voeding helaas niet meer de hoeveelheid aanwezig is.

Laat jouw individuele plan maken tijdens een consult via Zoom of in Leusden. 

Kortingscode online bestelen op vitakruid.nl; BESTELLENBIJVITAKRUID

BIORESONANTIE MET DE ASYRA PRO

Family portrait

Testen op energie niveau

Energetic Status of 40 major organs, Nutritional Assessment, Metabolic Disturbance, Dental Profile, Hormonal Profile, Toxicity, Phenolic Sensitivity, Emotional Stressors, Trace Minerals, Vertebral Profile, Miasm Influence, TMJ Stress, Constitutional Influence, Neurotransmitter Disturbance, Environmental Sensitivity, Food Sensitivity, Vitamins and Minerals, Cranial Suture, Dental Causation, Herbs, Heavy Metals, NAET and much more!

DONKER VELD MICROSCOPIE

Microscope

Beoordelen van de celkwaliteit

Donker veld microscopie laat zien hoe bloedcellen eruit zien wat uiteraard iets zegt of je lichaam kan doen wat het moet doen. 

Factoren in het bloed die daar niet horen belasten je en kunnen klachten geven. Zo komen we tot de oorzaak waardoor klachten ontstaan. Als je de oorzaak ziet is de stap naar een goed verbeterplan gezet.

Het plan bestaat uit voeding, leefstijl en supplementen adviezen.

Over Patricia: Services