top of page

Wat doen ze met onze kinderen? COVID vaccin onder de loepDe teller staat inmiddels (28 juni 2021) op 7.294 geregistreerde bijwerkingen, waaronder 423 beoordeeld als ernstig en negen gemelde sterfgevallen bij 12- tot 17-jarigen. Vier sterfgevallen (44%) waren hart gerelateerd en drie waren plotselinge, onverklaarbare sterfgevallen.


Het meest recent gemelde overlijden omvat een 13-jarige jongen (VAERS ID 1406840) die twee dagen na ontvangst van een Pfizer-vaccin stierf. Andere sterfgevallen zijn onder meer drie 15-jarigen (VAERS I.D. 1187918, 1382906 en 1242573) en twee 16-jarigen (VAERS I.D. 1225942 en 1386841) en één 17-jarige (VAERS I.D. 1199455).


Hoe kan het dat wanneer dit in de VS gebeurt met kinderen, hier gevallen van myocarditis in de media gemeld worden en toch willen kinderartsen kinderen vanaf 12 jaar prikken waaronder ook de kwetsbare zieke kinderen met een of meer auto-immuunziekte. Dat zijn er veel, kinderen tegenwoordig hebben ziekten die vroeger enkel bij mensen op leeftijd voorkwamen. Diabetes komt onder jonge kinderen voor, reuma, depressie, darmziekten, kanker, bot- en bloedziekten. Men heeft niet onderzocht wat het COVID vaccin teweeg kan brengen bij zieke kinderen. Als gezonde tieners direct na de prikken in een rolstoel belanden, hoe gaat het met de gezondheid van kwetsbare kinderen? Vreselijk waar gaat het heen met de gezondheid van de ‘nieuwe generatie’. Waarom moeten we de jonge generatie zo belasten? Download het 'advies Vaccinatie van adolescenten tegen COVID-19' van de Gezondheidsraad.

Als ouders klakkeloos de overheid blijven volgen stijgen de zorgkosten de komende jaren nog meer. Een kind met chronische vaccinatieschade voor de rest van zijn leven kost de maatschappij veel geld. Niet alleen dat maar ook de druk op het gezin, de omgeving, tel maar eens uit wat er nodig is om deze mensen te helpen? En dat gaan we zo maar toelaten?

Vaders en moeders zeg NEE, tot hier en niet verder. Blijf van onze kinderen af!
Instrueer je kind hoe het moet handelen als er druk opgelegd wordt.
Leer je kind de mantra; Mijn lichaam mijn keus. Als ik zelf mag beslissen of ik een prik wil mag ik zelf kiezen om het niet te doen.