Daysy Review Deel 2 en Winactie

Ik voel me veilig. Eigenlijk kan ik niet anders zeggen dan dat ik me veilig voel met Daysy. Dankzij Daysy weet ik nagenoeg precies waar ik in mijn cyclus zit en wanneer ik (extra) moet opletten. Ik vind het ontzettend interessant om te zien wat mijn lichaamstemperatuur daarin betekend.

Ik ben sinds februari gestopt met de pil. Niet omdat ik zwanger wil worden maar omdat ik absoluut geen kunstmatige hormonen meer in mijn lijf wil. Maar ja, wat dan? Hoe voorkom je dan dat je ongewenst of ongepland zwanger wordt? 

DAYSY in de Telegraaf

VROUW & GEZONDHEID Hoe kun jij op een betrouwbare manier een zwangerschap voorkomen, zonder het gebruik van hormonen? Maak hieronder kennis met Daysy!

GEEN hormonen meer!

ZONDER PROBLEMEN AAN DE HORMOONPIL

Vanaf het moment dat ik als veertienjarig meisje last had van heel veel pijn in mijn buik rondom mijn menstruatie, werd mij zonder problemen de pil voorgeschreven. Zomaar. Met groot vertrouwen in de arts nam ik braaf die pil. 

Mirjam & Daysy

Ik stop ermee! Of beter gezegd: ik ben ermee gestopt. Na ruim 20 jaar hormonale anticonceptie is het tijd voor the real deal: ik stap over op hormoonvrije anticonceptie. De reden? Na jarenlang de negatieve bijwerkingen van hormonale anticonceptie in de vorm van de pil en de Mirena spiraal te hebben ‘geaccepteerd’, ben ik inmiddels wel klaar met mijn lijf volstoppen met kunstmatige hormonen. 

Fertility Tracker DAYSY

Ruim een jaar geleden nam ik voorgoed afscheid van de pil. Ik was er klaar mee: alle bijwerkingen die ik ondervond en het idee om elke maand weer zo’n strip vol troep in mijn lichaam te stoppen begon me steeds meer tegen te staan. 

Lees het vervolg van Salt and Orange na 3 maanden Daysy.

Lees hoe DAYSY FAN - Salt and Orange, tevreden en blij is dat ze de stap gezet heeft naar Hormoonvrije Anticonceptie.

Een aantal maanden geleden schreef ik al over het starten met Daysy, de vruchtbaarheidsmonitor die aan de hand van mijn lichaamstemperatuur, mijn menstruatiecyclus in kaart brengt.

Please reload

  • Daysy Nederland
  • DaysyNL

CONTACT 

Gezondheidsvragen kunnen niet per email, telefoon of een app-je beantwoordt worden. 

Postadres:

Patricia Dijkema

Postbus 306

3830AJ  LEUSDEN

Bezoek bij gezondheid klachten een arts.

Kom je niet verder en zoek je een holistische benadering?

Maak dan een afspraak. DISCLAIMER

 

 

PUUR GEZIN© 2003 Patricia Dijkema