DISCLAIMER

Deze site geniet bescherming van de auteur. Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn tenzij anders aangegeven eigendom van Patricia Dijkema. Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om afbeeldingen en teksten commercieel te gebruiken.

Deze site geeft informatie over programma's, producten en therapieën die wij verrichten in de praktijk.

De site heeft als doel om een zo goed mogelijke informatiebron te zijn op het gebied van gezondheid, natuurlijke en holistische energetische geneeskunde. De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld.

De geboden informatie dient niet ter vervanging van deskundig advies. Het is aan te raden in geval van gezondheidsklachten of ziekte een erkend arts te raadplegen. Het gebruik van informatie op de site is op eigen verantwoordelijkheid en draagt bij aan het verkrijgen van meer kennis over gezondheid en de mogelijkheden die Natuurgeneeswijzen bieden.

 

Therapeut Patricia Dijkema is niet bevoegd diagnose te stellen. Over bevindingen die tijdens consulten en testen gedaan worden kan geen aanspraak via mail of telefoon gedaan worden. Individuele uitleg en toelichting vindt plaats tijdens het consult.

  • Daysy Nederland
  • DaysyNL

CONTACT 

Gezondheidsvragen kunnen niet per email, telefoon of een app-je beantwoordt worden. 

Postadres:

Patricia Dijkema

Postbus 306

3830AJ  LEUSDEN

Bezoek bij gezondheid klachten een arts.

Kom je niet verder en zoek je een holistische benadering?

Maak dan een afspraak. DISCLAIMER

 

 

PUUR GEZIN© 2003 Patricia Dijkema