Natuurvoedingsadviseur

Orthomoleculair voedingscoach

Auteur 100% PUUR en

100% PUUR (OP)VOEDEN

Dayenne Bos

Gezonde voeding is de basis voor een gezond, vitaal en duurzaam leven en bij veel klachten en aandoeningen speelt voeding een grote rol. Er wordt steeds meer bekend in de wetenschap over de invloed van voeding op klachten een aandoeningen en door een goede voedselkeuze kunnen wij onze gezondheid versterken of zelfs ziektes voorkomen.

Als orthomoleculair voedingscoach vindt Dayenne Bos – bekend van haar inspirerende BLOG – het dan ook belangrijk dat mensen bewust met voeding omgaan. Haar uitgangspunt is  dat iedereen gemakkelijk, snel en niet al te dure gezonde gerechten moet kunnen maken.

 

Dayenne heeft twee boeken uitgebracht: 100% Puur en 100% Puur (op)voeden, waarin ze laat zien dat er vele smaakvolle en makkelijke alternatieven zijn voor het bewerkte fabrieksvoedsel uit de supermarkt. 

Dayenne biedt een persoonlijk voedingsadvies, geschreven op basis van de orthomoleculaire voedingsleer. In een orthomoleculair voedingspatroon staat ontstekingsremmende voeding centraal. Dit omdat de meeste Westerse ziekten en aandoeningen zijn gebaseerd op ontstekingen. Voor elke klacht of aandoening in combinatie met de persoonlijke leefstijl wordt een persoonlijk voedingspatroon samengesteld met ‘echt’ voedsel, voedsel dat in de natuur wordt gemaakt in plaats van op de fabrieksvloer. Voedingsmiddelen met vitamines, mineralen, fytonutriënten, vezels en gezonde voedingsstoffen. Dat is wat het lichaam nodig heeft om goed te functioneren.

Van Dayenne ontvang je verschillende uitreikstukken, zoals een boodschappenlijstje en menuvoorbeelden zodat je thuis direct aan de slag kunt met het voedingsadvies. 

  • Daysy Nederland
  • DaysyNL

CONTACT 

Gezondheidsvragen kunnen niet per email, telefoon of een app-je beantwoordt worden. 

Postadres:

Patricia Dijkema

Postbus 306

3830AJ  LEUSDEN

Bezoek bij gezondheid klachten een arts.

Kom je niet verder en zoek je een holistische benadering?

Maak dan een afspraak. DISCLAIMER

 

 

PUUR GEZIN© 2003 Patricia Dijkema