ZET GROTE STAPPEN MET DE

JUISTE ONDERSTEUNING

Patricia heeft kennis en ervaring uit de reguliere zorg, ze stond jaren aan de couveuses van de meest kwetsbare pasgeborenen. Als kinderverpleegkundige heeft ze veel gezien. De studies in de natuurgeneeskunde en orthomoleculaire geneeswijzen hebben haar geleerd om het 'anders' aan te pakken. Met zeer goed resultaat!

MEET PATRICIA

Mijn doel is voorkomen dat kinderen onnodig ziek worden en te vroeg geboren worden. Mijn protocol 'PUUR Gezin' heeft al jaren vele honderden gezinnen geholpen stappen te zetten naar een gezonde toekomst. Inmiddels kunnen professional tijdens de Orthomoleculaire Kindercoach opleiding deze fijne kneepjes leren. De PUUR Gezin e-boeken zijn voor ouders en studenten een aanrader.
 

PRAKTIJK

Fertility programma's en menstruatieklachten consulten die vrouwen (en mannen) brengen waar ze willen zijn om wensen te vervullen en een zorgeloze klachtenvrije toekomst tegemoet te kunnen gaan. 

Daysy fetility tracker

DAYSY

In de zoektocht naar innovatieve natuurlijke methoden en producten zonder toxische schade, trof Patricia, mede door haar eigen ervaring Daysy de Fertility Tracker aan. In 2016 bracht Patricia Daysy naar Nederland. Vrouwen willen niet meer terug naar anticonceptie als ze de Daysy gewend zijn.  

ORTHO

MOLECULAIR

Jaarlijks worden er duizenden onderzoeken gedaan wat de invloed is van voeding en leefstijl op gezondheid. Zaken die een arts niet aangeeft worden juist wel besproken door Patricia. Ortho betekend 'juist' en moleculair staat voor de ontelbare moleculen die iedere dag moeten regelen dat je lichaam in staat is om te doen wat het moet doen. Dus als er klachten zijn ondersteun je met de stoffen die het juist functioneren stimuleren. 

  • Daysy Nederland
  • DaysyNL

CONTACT 

Gezondheidsvragen kunnen niet per email, telefoon of een app-je beantwoordt worden. 

Postadres:

Patricia Dijkema

Postbus 306

3830AJ  LEUSDEN

Bezoek bij gezondheid klachten een arts.

Kom je niet verder en zoek je een holistische benadering?

Maak dan een afspraak. DISCLAIMER

 

 

PUUR GEZIN© 2003 Patricia Dijkema